Verdenspremiere på ŠKODAs neste elbil

 

31. januar avdukes ŠKODAs helt nye elektriske SUV, ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV. Allerede nå kan du få en sniktitt på hva som er i vente.

 

– Vår neste fullelektriske modell leverer på alt hva du forventer av oss i ŠKODA, og har alle de egenskapene som gjør bilen til et smart valg for norske kunder. Rekkevidden, plassen, teknologien, i tillegg til et design som vekker følelser, sier Thomas Meiner, direktør for ŠKODA Norge i Harald A. Møller AS.

 

 

I likhet med bestselgeren, og ŠKODAs først elbil, ENYAQ iV er også ENYAQ COUPÉ iV bygget på MEB-plattformen.…

Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

31. januar avdukes ŠKODAs helt nye elektriske SUV, ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV. Allerede nå kan du få en sniktitt på hva som er i vente.

 

– Vår neste fullelektriske modell leverer på alt hva du forventer av oss i ŠKODA, og har alle de egenskapene som gjør bilen til et smart valg for norske kunder. Rekkevidden, plassen, teknologien, i tillegg til et design som vekker følelser, sier Thomas Meiner, direktør for ŠKODA Norge i Harald A. Møller AS.

 

 

I likhet med bestselgeren, og ŠKODAs først elbil, ENYAQ iV er også ENYAQ COUPÉ iV bygget på MEB-plattformen. Det elegante coupé-designet bidrar til enda lavere luftmotstand for ŠKODAs kommende elbil-nyhet. Den såkalte luftmotstandskoeffisient er så lav som 0.234, noe som er ledende i segmentet.

 

 

På designskissene og de første glimtene av bilen som slippes nå, ser man hvordan taklinjen skår bakover til en skarp hekk. I tillegg til en luftmotstand som skjerper konkurransen i sitt segment, får vi også glimt av ENYAQ COUPÉ iVs Crystal Face, med 131 LED-pærer som lyssetter den distinkte ŠKODA-grillen.

– Fornuften og de smarte, praktiske egenskapene man alltid forventer av en ŠKODA lar seg forene med følelser og det enda mer emosjonelle designet vi ser på COUPÉ iV. Vi som har fått se hele den ferdige utgaven av bilen kan ikke annet enn å glede oss til nyåret, sier Meiner.

 

 

Verdenspremieren for ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV er 31. januar 2022, og den norske importøren melder allerede om stor interesse i Norge.

– Mange lot seg bergta av coupé-designet på konseptbilen VISION iV, og det designet kommer nå til markedet i den produksjonsklare elbilen vi lanserer rett over nyttår. Forhandlerne våre melder allerede om mange som gleder seg til vi åpner for salg, sier Meiner.

 

 

Her får du en forsmak på ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV:

https://cdn.skoda-storyboard.com/2021/12/ENYAQ-COUPE-iV-Silhouette-5-1.mp4

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen