Lavere innstegspris på Kia EV6

 

Kia EV6 lanseres nå med flere drivlinjer og i nye utstyrsversjoner. «Vi åpner opp for bestillinger med det minste batteriet på 58 kWh, og innfører også et nytt utstyrsnivå på EV6 med det store batteriet. Med dette favner vi enda bredere i markedet”, sier Irene Solstad, konserndirektør for Kia i Bertel O. Steen.

 

«EV6 ble tidligere i år lansert i tre versjoner, alle med det store batteriet på 77,4 kWh. Responsen har vært veldig god, og de første bilene kommer til Norge i løpet av oktober».

 

Lavere pris
Kia er kjent for…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Kia EV6 lanseres nå med flere drivlinjer og i nye utstyrsversjoner. «Vi åpner opp for bestillinger med det minste batteriet på 58 kWh, og innfører også et nytt utstyrsnivå på EV6 med det store batteriet. Med dette favner vi enda bredere i markedet”, sier Irene Solstad, konserndirektør for Kia i Bertel O. Steen.

 

«EV6 ble tidligere i år lansert i tre versjoner, alle med det store batteriet på 77,4 kWh. Responsen har vært veldig god, og de første bilene kommer til Norge i løpet av oktober».

 

Lavere pris
Kia er kjent for å ha godt utstyrte biler, og EV6 er intet unntak. Allerede fra innstegsversjonen «Active» er EV6 meget godt utstyrt med blant annet vegansk skinn, 12 måneders Ionity abonnement, 7 års fri bruk av Kia UVO Connect, OTA, oppvarmet ratt, og oppvarmede for- og bakseter. Man kan velge mellom bakhjulsdrift eller 4WD på begge batteripakkene.

 

Med batteripakken på 58 kWh starter EV6 på kr. 419.900. Med 4WD er prisen kr. 439.900.

 

Utstyrsversjonen «Active» innføres også på den store batteripakken, og prisen blir kr. 439.900 med bakhjulsdrift, og kr. 469.900 med 4WD.

 

“EV6 er en komplett elbil som kombinerer et sportslig oppsett med praktisk innhold og teknologi som vil gjøre livet lettere for elbileiere; imponerende rekkevidde på inntil 528 km, lynrask hurtiglading, romslig plass og hengervekt på inntil 1600 kg”, sier Irene Solstad.

 

Som alle andre Kia har EV6 naturligvis også 7 års garanti.

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen