Slik blir nye Hyundai STARIA

 

Hyundai har i dag sluppet de første bildene av helt nye STARIA, som er selskapets nye MPV-serie. Bildene som er sluppet viser STARIA Premium, som er en luksuriøs utgave av bilen.

 

 

Navnet STARIA kombinerer ordene ‘Star’ og ‘Ria’. Sistnevnte er på engelsk definert som en lang og smal stripe av vann som er formet av en flommende elvedal. Navnet er en referanse til STARIAs fremtidsrettede produktverdier og de strømlinjeformede designelementene.

 

 

STARIA er nok en bekreftelse på Hyundais ambisjoner og engasjement i å være en leder på fremtidsmobilitet og smarte mobilitetsløsninger. STARIA vil tilbys med…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Hyundai har i dag sluppet de første bildene av helt nye STARIA, som er selskapets nye MPV-serie. Bildene som er sluppet viser STARIA Premium, som er en luksuriøs utgave av bilen.

 

 

Navnet STARIA kombinerer ordene ‘Star’ og ‘Ria’. Sistnevnte er på engelsk definert som en lang og smal stripe av vann som er formet av en flommende elvedal. Navnet er en referanse til STARIAs fremtidsrettede produktverdier og de strømlinjeformede designelementene.

 

 

STARIA er nok en bekreftelse på Hyundais ambisjoner og engasjement i å være en leder på fremtidsmobilitet og smarte mobilitetsløsninger. STARIA vil tilbys med en rekke førerorienterte innovasjoner, og futuristiske designelementer som gir ny funksjonalitet og kvalitet for alle om bord.

 

 

Den helt nye modellen har et unikt og futuristisk eksteriør, og henter inspirasjon fra science fiction og romfartøyer. Fronten har en horisontal LED-stripe som strekker seg langs hele bilens bredde, og som har funksjon som kjørelys. I tråd med Hyundais designspråk er hovedlysene plassert under.

 

 

Bilen får store panoramavinduer og en lav skulderlinje, og dette bidrar til en svært åpen om romslig følelse. Kupéen er dessuten høy, med fullt fokus på premiumfølelse, komfort og funksjonalitet. Med andre ord er STARIA perfekt både som passasjerfrakter og familiebil.

– STARIA er Hyundais nye MPV-serie, og åpner en ny mobilitetsæra, sier selskapets designsjef, SangYup Lee.

– STARIA kommer til å gi en helt ny opplevelse om bord, og byr på høyverdige designegenskaper.

 

 

Helt nye STARIA Premium blir tilgjengelig i utvalgte markeder, og tar mobilitet til et nytt nivå med sine premiumambisjoner, egenskaper og eksklusive utførelser.

 

 

Flere detaljer om STARIA og STARIA Premium er ventet de neste ukene.

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen