Verdenspremiere på Mercedes-Maybach

Meet the Maybach S-Class DIGITAL - Digitale Weltpremiere der neuen Mercedes-Maybach S-Klasse am 19. November auf Mercedes me media Meet the Maybach S-Class DIGITAL - Digital World Premiere of the new Mercedes-Maybach S-Class on November 19 on Mercedes me media

 

Rett i hælene på lanseringen av nye Mercedes-Benz S-klasse annonseres den digitale verdenspremieren på den nye Mercedes-Maybach S-klassen. Under «Meet the Maybach S-Class DIGITAL» presenteres alle høydepunktene live via på Mercedes me media på torsdag 19. november 2020 klokken 14:00. https://media.mercedes-benz.com/maybach

 

Den nye modellen kombinerer de høyteknologiske løsningene S-Klasse med den eksklusive og århundrelange tradisjonen til Maybach. Akselavstanden, som er 18 centimeter lengre enn Mercedes-Benz S-klasse, gagner bakpassasjerene best. Takket være businessseter og sjåførpakke som standard blir den nye bilen både en komfortabel arbeidsplass eller et beroligende tilfluktssted fra verden utenfor. Eksklusive detaljer som det valgfrie tofargede…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Rett i hælene på lanseringen av nye Mercedes-Benz S-klasse annonseres den digitale verdenspremieren på den nye Mercedes-Maybach S-klassen. Under «Meet the Maybach S-Class DIGITAL» presenteres alle høydepunktene live via på Mercedes me media på torsdag 19. november 2020 klokken 14:00. https://media.mercedes-benz.com/maybach

 

Den nye modellen kombinerer de høyteknologiske løsningene S-Klasse med den eksklusive og århundrelange tradisjonen til Maybach. Akselavstanden, som er 18 centimeter lengre enn Mercedes-Benz S-klasse, gagner bakpassasjerene best. Takket være businessseter og sjåførpakke som standard blir den nye bilen både en komfortabel arbeidsplass eller et beroligende tilfluktssted fra verden utenfor. Eksklusive detaljer som det valgfrie tofargede lakken med skillelinje, og store trelister både på baksiden av forsetene og mellom de to bakre passasjerene er også typiske Maybach-funksjoner.

 

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen