Fortsatt oransje smittevernsnivå på Hafslund trafikkstasjon

 

-Smittevernstiltakene på oransje nivå for Hafslund trafikkstasjon forlenges til å omfatte hele neste uke, vi regner med å gå tilbake til gult nivå fra mandag 21.september, sier seksjonssjef i Trafikantavdelingen Trond I.B.Olsen i Statens vegvesen.

Praktiske førerprøver på Hafslund trafikkstasjon

-oransje smittevernsnivå

 

-Ut fra en totalvurdering opprettholder vi oransje-nivå også ut neste uke på Hafslund trafikkstasjon. I praksis betyr det at både kandidatene og sensor bruker munnbind under de praktiske prøvene som kjøres derfra (gjelder også Moss). Det gjelder spesielt klassene B/BE og traktor, hvor vi sitter tett på…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

-Smittevernstiltakene på oransje nivå for Hafslund trafikkstasjon forlenges til å omfatte hele neste uke, vi regner med å gå tilbake til gult nivå fra mandag 21.september, sier seksjonssjef i Trafikantavdelingen Trond I.B.Olsen i Statens vegvesen.

Praktiske førerprøver på Hafslund trafikkstasjon

-oransje smittevernsnivå

 

-Ut fra en totalvurdering opprettholder vi oransje-nivå også ut neste uke på Hafslund trafikkstasjon. I praksis betyr det at både kandidatene og sensor bruker munnbind under de praktiske prøvene som kjøres derfra (gjelder også Moss). Det gjelder spesielt klassene B/BE og traktor, hvor vi sitter tett på hverandre. Det kan få betydning for enkelte avtaler som må endres på grunn av vår ressurstilgjengelighet, men vi gjør så godt vi kan for at kandidatene og trafikkskolene skal bli minst mulig berørt. Møt som avtalt til din førerprøve med munnbind på Hafslund trafikkstasjon, hvis du ikke har hørt noe annet fra oss. Skulle situasjonen endre seg til det bedre i løpet av neste uke, regner vi med å kunne gå tilbake til gult nivå fra mandag 21.september, sier seksjonssjef Trond I. B.Olsen.

Teoriprøver på Hafslund trafikkstasjon

– oransje smittevernsnivå

– Alle teorikandidater får melding om påbudt bruk av munnbind  i forbindelse med oppmøte og gjennomføring av teoriprøver i samme tidsrom som  for de praktiske førerprøvene, sier  Kontorsjef i Brukertjenester Else Gro Haslien Østgård i Statens vegvesen.

Oransje nivå – utvidede smittevernstiltak:

Kandidat og sensor benytter munnbind under den praktiske førerprøven.

Det anmodes om at det kun er kandidater fra lokalområder som får avlegge prøve. Det kan bli innført begrensning hvis situasjonen tilsier det.

Ambulering av sensorer begrenses så langt det er mulig.

 

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen