Ford lanserer «Smart lab»

Lansering av «Smart Lab» på Strømmen Storsenter – og her med ansatte fra RøhneSelmer; forfra Maria Meyer, Ola Johannessen, Elmand Vahabzadeh, Alfred Hegnar, Øyvind Westli, Mato Grubisic, Kjetil Hagestande og Christian Tønsberg.

 

Som et av de første landene i verden etablerer Ford i Norge et nytt og unikt opplevelsessenter på kjøpesenter med muligheten for prøvekjøringer.

 

– Med «Smart Lab» tar vi bilopplevelsen ut til steder der folk ferdes, som for eksempel utvalgte kjøpesentre eller andre høyt trafikkerte knutepunkter. Er du interessert har vi også 5 biler du kan prøvekjøre på utsiden, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge,…

Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Lansering av «Smart Lab» på Strømmen Storsenter – og her med ansatte fra RøhneSelmer; forfra Maria Meyer, Ola Johannessen, Elmand Vahabzadeh, Alfred Hegnar, Øyvind Westli, Mato Grubisic, Kjetil Hagestande og Christian Tønsberg.

 

Som et av de første landene i verden etablerer Ford i Norge et nytt og unikt opplevelsessenter på kjøpesenter med muligheten for prøvekjøringer.

 

– Med «Smart Lab» tar vi bilopplevelsen ut til steder der folk ferdes, som for eksempel utvalgte kjøpesentre eller andre høyt trafikkerte knutepunkter. Er du interessert har vi også 5 biler du kan prøvekjøre på utsiden, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Sammen med Ford-forhandleren i Stor-Oslo RøhneSelmer åpnet Ford «Smart Lab» på Strømmen Storsenter utenfor Oslo 2. desember.

Konseptet er allerede tatt i bruk i noen få storbyer rundt i verden blant annet i Italia, Tyskland, Belgia og Canada, og har fått meget god mottakelse blant kundene – vi ønsker derfor å teste «Smart Lab» også i Norge.

 

 

 

Mye mer enn dagens kjøpesenterutstillinger

– Det er ikke snakk om å sette opp et par biler i et kjøpesenter og stå der med noen selgere. Dette er et opplevelsessenter, hvor du også får demonstrasjoner, mulighet til å bestille bilen på stedet og ikke minst ta deg en prøvetur, sier en entusiastisk administrerende direktør i RøhneSelmer AS, Kjetil Hagestande.

– Det er mange spennende, elektrifiserte modeller som lanseres i 2020 – inkludert vår allerede store suksess, helelektriske SUV, Mustang Mach-E. Det er nå viktigere enn noensinne å informere kundene. De må få hjelp til å finne den drivlinjen og den bilmodellen som passer best til deres behov. Slik skal vi få enda mer fornøyde kunder over tid, sier Ford Motor Norges administrerende direktør.

 

Ny kundereise – møt kundene der de ferdes

– Mange potensielle kunder liker å se og undersøke bilen på nettet, men de fleste vil fremdeles prøvesitte, se, kjenne og prøvekjøre – samtidig opplever mange at «tidsklemma» gjør det krevende å besøke forhandleren. «Smart Lab» blir mer et opplevelsessenter enn bilbutikk og må oppleves – men det er i tillegg til, ikke i stedet for bilbutikken, sier administrerende direktør, Per Gunnar Berg.

 

 

 

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen