Skoda starter forhåndssalget

 

ŠKODA er i gang med en stor, elektrisk offensiv, og i april åpnet det for forhåndsbestilling av ŠKODAs første helektriske bil, CITIGOe iV, som hadde verdenspremiere i mai. Allerede nå kan du også forhåndsbestille en plass i bestillingskøen for ŠKODAs helt nye elektriske familiebil basert på konseptet VISION iV.

 

– Det er ingen tvil om at ŠKODA satser på emobilitet. CITIGOe iV, som ble vist i mai, er en smart, liten og praktisk bybil, men nå kommer endelig familiebilen. Bilen er basert på konseptet VISION iV, og den byr på alt du kan forvente av en ŠKODA i…

Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

ŠKODA er i gang med en stor, elektrisk offensiv, og i april åpnet det for forhåndsbestilling av ŠKODAs første helektriske bil, CITIGOe iV, som hadde verdenspremiere i mai. Allerede nå kan du også forhåndsbestille en plass i bestillingskøen for ŠKODAs helt nye elektriske familiebil basert på konseptet VISION iV.

 

– Det er ingen tvil om at ŠKODA satser på emobilitet. CITIGOe iV, som ble vist i mai, er en smart, liten og praktisk bybil, men nå kommer endelig familiebilen. Bilen er basert på konseptet VISION iV, og den byr på alt du kan forvente av en ŠKODA i dag og i fremtiden; god plass, smarte løsninger, mye bil for pengene, og et design som skiller seg ut. Dette blir også førende for produksjonsmodellen. Helelektriske modeller med lang rekkevidde i dette segmentet er svært populære i Norge, og vi forventer stor etterspørsel. Derfor ser vi en reservasjonsløsning som den beste måten å ivareta kundene våre på – spesielt de som ønsker å være blant de første som får utlevert bilen når den kommer neste år, sier Thomas Meiner, direktør for ŠKODA i Norge i Harald. A Møller.

 

Den helelektriske familiebilen er som sagt basert på konseptbilenŠKODA VISION iV, og designet blir veldig nært beslektet med konseptbilen. ŠKODA sentralt bekrefter at den blir tilgjengelig med både 4×4 og bakhjulsdrift, og får en rekkevidde på inntil 500 km (WLTP). I tillegg kommer bilen til å være god på alt det ŠKODA er kjent for å være gode på i dag, så det er all grunn til å forvente god plass, smarte løsninger og mye bil for pengene.

Fra i dag, onsdag 19. juni, kan du forhåndsbestille en plass i bestillingskøen. Ved gjennomført forhåndsbestilling får du tilsendt et kønummer som gjelder forhåndssalget for den produksjonsklare bilen. Vi forventer å starte kundeutleveringer av bilen mote slutten av 2020.

 

Les mer om bilen og forhåndssalget 

På skoda.no kan du til enhver tid finne den siste tilgjengelige informasjonen om konseptet VISION iV og alle andre ŠKODA-modeller.

– Vi kan foreløpig ikke si noe om prisen, det må vi vente med til lanseringen. Men vi forventer mye bil for pengene i god ŠKODA tradisjon også på produksjonsmodellen, sier Meiner.

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen