Starter salget av Subaru XV Hybrid

 

Subaru er verdens største produsent av biler med 4X4, og produserer i overkant av en million biler i året. Vår modell Subaru XV ble lansert i 2012, og har siden den gang vært en attraktiv modell her i Norge.

 

XV Hybrid er vår første modell som kommer med Hybrid løsning. Subarus forhandlere rundt om i Norge kan nå ta i mot bestilling av vår viktige nyhet. De første bilene ankommer Norge mot slutten av 2019.

– Vi og våre forhandlere gleder oss til å starte forhåndssalget, sier administrerende direktør Torbjørn Lie i en kommentar.

 

Her er prisene…

Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Subaru er verdens største produsent av biler med 4X4, og produserer i overkant av en million biler i året. Vår modell Subaru XV ble lansert i 2012, og har siden den gang vært en attraktiv modell her i Norge.

 

XV Hybrid er vår første modell som kommer med Hybrid løsning. Subarus forhandlere rundt om i Norge kan nå ta i mot bestilling av vår viktige nyhet. De første bilene ankommer Norge mot slutten av 2019.

– Vi og våre forhandlere gleder oss til å starte forhåndssalget, sier administrerende direktør Torbjørn Lie i en kommentar.

 

Her er prisene på nye XV hybrid:

XV Hybrid Premium              449 800,- Levert Oslo.

XV Hybrid Premium +            469 800,- Levert Oslo.

XV Hybrid Sport Premium     479 800,- Levert Oslo

 

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen