Storordre på varebiler til Dahles Auto Sarpsborg

Salgssjef Nyttekjøretøy hos Dahles Auto Sarpsborg, Dennis Begby og innehaver av Engelsviken Rør, Tommy Persson er begge fornøyde med den nye avtalen som er undertegnet.

 

Dahles Auto Sarpsborg har den siste tiden levert 10 biler til Engelsviken Rør. Alle bilene er levert med Loyds Smartfloor, slik at rørleggerne får en oversiktlig og effektiv arbeidshverdag. Handelen har en verdi på ca. fem millioner kroner.
-Dette er en avtale vi begge er veldig godt fornøyd med, fastslår daglig leder og innehaver av Engelsviken Rør, Tommy Persson.

Forutsigbarhet viktig
Salgssjef Nyttekjøretøy hos Dahles Auto Sarpsborg, Dennis Begby nikker bak skrivebordet…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Salgssjef Nyttekjøretøy hos Dahles Auto Sarpsborg, Dennis Begby og innehaver av Engelsviken Rør, Tommy Persson er begge fornøyde med den nye avtalen som er undertegnet.

 

Dahles Auto Sarpsborg har den siste tiden levert 10 biler til Engelsviken Rør. Alle bilene er levert med Loyds Smartfloor, slik at rørleggerne får en oversiktlig og effektiv arbeidshverdag. Handelen har en verdi på ca. fem millioner kroner.
-Dette er en avtale vi begge er veldig godt fornøyd med, fastslår daglig leder og innehaver av Engelsviken Rør, Tommy Persson.

Forutsigbarhet viktig
Salgssjef Nyttekjøretøy hos Dahles Auto Sarpsborg, Dennis Begby nikker bak skrivebordet legger til:
-Her får firmaet forutsigbare utgifter når det gjelder hele bilholdet i avtaleperioden. Med en slik avtale kan rørleggeren være i arbeid hele tiden. Det handler om effektivitet og forutsigbarhet for bedriftene i dag, og begge deler oppfylles med denne avtalen.
Engelsviken Rør har valgt å lease alle bilene – to Volkswagen Transporter og åtte Volkswagen Caddy Maxi. Bilene har firehjulstrekk og automatgir, en kombinasjon som bidrar til å øke restverdien på bilene når de skal levers tilbake om tre år.

 

Loyds Smartfloor er installert i alle varebilene. Det gir rørleggerne en effektiv arbeidshverdag. Bilene har også firehjulstrekk og automatgir.

 

Loyds Smartfloor
-I tillegg til selve leasingavtalen, så inngår også dekkhotell, service, forsikring, drivstoffkort, leiebil ved service, bompengebrikke og kjørebok. Det totale bilholdet til bedriften ligger inne i denne pakka. Enkelt og genialt, påpeker Dennis Begby hos Dahles Auto Sarpsborg.
Alle bilene har installert Loyds Smartfloor og dermed får rørleggerne en oversiktlig arbeidsplass. Loyds Smartfloor er en ny måte å tenke komplett serviceinnredning på. Håndverkeren har full oversikt over materiell og verktøy, og man slipper å krype inn i varerommet hver gang man skal ha tak i noe. Over skuffene er det et stort gulv som kan benyttes å frakte diverse produkter. Dette handler om skreddersøm av beste merke.

Effektiv hverdag
-Denne løsningen koster litt ekstra, men kostnadene veies opp ved fordelene og effektiviteten i arbeidshverdagen. Verktøyet har sin faste plass og slik sett kan arbeidstakerne bare bytte nøkkel om det er ønskelig å skifte bil av en eller annen grunn, forteller Begby.
Engelsviken Rør kjøpte for flere år siden brukte varebiler, men denne løsningen ble etter hvert ganske kostbar. Det blir billigere å lease nye biler og rørleggerne har det mer komfortabelt.

 

10 nye varebiler har Engelsviken Rør leaset gjennom Dahles Auto Sarpsborg.

 

Elsker å kjøre VW
-I startfasen kan det kanskje være gunstig med brukte biler, men etter hvert kommer verkstedutgiftene og bilene blir stående. Dette er dårlig totaløkonomi for bedriften, mener Tommy Persson, som legger til at alle gutta gleder seg til å få nye biler.
-Våre rørleggere elsker nemlig å kjøre Volkswagen, sier Persson.
Engelsviken Rør har 16 ansatte og omsetter for ca. 33 millioner kroner. Hovedmarkedet er Fredrikstad, men stadig flere i Sarpsborg etterspør tjenestene fra rørleggerbedriften på Dikeveien.

Artikkelen fortsetter under annonsen