Ny verkstedkjede etablerer seg

Bilverkstedkjeden Wersksta-gruppen etablerer seg i Norge. Gruppen annonserer i dag at de har kjøpt opp Bulk Bilskadeservice AS, som har verksted i Oslo og i Gjerdrum. Dette betyr at Werksta nå vil ha 60 verksteder i Norden.

 

Werksta vokser raskt, og ekspanderer sin virksomhet til Norge etter å ha kjøpt Bulk Bilskadeservice AS fra de nåværende eierne Lasse Skaret og Trung Le. Begge eierne vil fortsette å jobbe for Werksta.

 

Bulk har verksted både sentralt i Oslo og i Gjerdrum, ikke langt fra Gardermoen. Verkstedene er arbeidsplass for 25 ansatte i Norge.

 

─ Vi har analysert den…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Bilverkstedkjeden Wersksta-gruppen etablerer seg i Norge. Gruppen annonserer i dag at de har kjøpt opp Bulk Bilskadeservice AS, som har verksted i Oslo og i Gjerdrum. Dette betyr at Werksta nå vil ha 60 verksteder i Norden.

 

Werksta vokser raskt, og ekspanderer sin virksomhet til Norge etter å ha kjøpt Bulk Bilskadeservice AS fra de nåværende eierne Lasse Skaret og Trung Le. Begge eierne vil fortsette å jobbe for Werksta.

 

Bulk har verksted både sentralt i Oslo og i Gjerdrum, ikke langt fra Gardermoen. Verkstedene er arbeidsplass for 25 ansatte i Norge.

 

─ Vi har analysert den norske bransjen for bilskadereparasjon over lengre tid. Vi har vært på leting etter gründere med virksomheter som drives med høy kvalitet, og med ønske om å skape den beste kundeopplevelsen i bransjen, akkurat som Werksta. Vi ble svært imponert over eierne av Bulk, Lasse Skaret og Trung Le, og deres team, sier Patrik Puskala, administrerende direktør i Werksta-gruppen.

 

Lasse Skaret og Trung Le har klart å gjøre Bulk, som ble etablert i 1970, til et av de viktigste uavhengige verkstedene i Norge. Bulk har kontrakter med mange bilmerker og forsikringsselskaper, og er autorisert for strukturelle reparasjoner av blant annet Tesla og Hyundai.

 

─ Vi har lenge hatt et sterkt ønske om å ekspandere vår virksomhet i Norge, og vi tror at Werksta vil være en kompetent og sterk partner for å oppnå vekst. Den tradisjonelle bilverkstedbransjen gjennomgår for tiden store endringer, noe som krever store investeringer i verktøy, utstyr og opplæring. Takket være Werkstas nordiske nettverk, kan vi nå dele kunnskap, ressurser og erfaringer på tvers av landegrensene, sier Lasse Skaret, daglig leder i Bulk.

 

Werksta-gruppen driftes under merkevaren Werksta i Sverige, og under navnet Autoklinikka i Finland. I løpet av de siste to årene har Werksta-gruppen doblet sin drift i Norden. Ifølge Puskala så svarer Werksta på ønskene fra deres kunder og forsikringsselskaper med sin ekspansjon i Norden. Institusjonelle kunder setter pris på muligheten til å utvikle samarbeid med en sterk og profesjonell partner.

 

─ En stor andel av bilreparasjoner i Norden skjer i bilforhandlernes serviceavdelinger, mens spesialiserte bilverkstedkjeder er førstevalget i en rekke andre store markeder i 80-90 prosent av tilfellene. Vi ser at markedet er i ferd med å endre seg også i Norden, og Werksta har som mål å være førstevalget som partner for forsikringsselskap og bilforhandlere, avslutter Puskala.

Artikkelen fortsetter under annonsen