Charity Cruising samlet inn over 40.000 kroner

Kalabanen begynner å fylles opp med deltakere til årets Charity Cruising.

 

Sarpsborg Motor inviterte til Charity Cruising for femte år på rad. Som vanlig er dette et veldedighetsarrangement til inntekt for dyrebeskyttelsen. Det kom inn over 40 000 kroner.

Sarpsborg Motor startet i 1979 et motorverksted med deleimport hovedsakelig fra USA. Motorverkstedet ble solgt og man satset i stedet på et delelager som etter hvert omfattet både amerikansk, europeisk og asiatiske bilmerker. Nå er lokalet på Iseveien i trangeste laget og et nytt tilbygg er under bygging, bedriften har således hatt en stor suksess, men den Amerikanske filosofien hvor man…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Kalabanen begynner å fylles opp med deltakere til årets Charity Cruising.

 

Sarpsborg Motor inviterte til Charity Cruising for femte år på rad. Som vanlig er dette et veldedighetsarrangement til inntekt for dyrebeskyttelsen. Det kom inn over 40 000 kroner.

Sarpsborg Motor startet i 1979 et motorverksted med deleimport hovedsakelig fra USA. Motorverkstedet ble solgt og man satset i stedet på et delelager som etter hvert omfattet både amerikansk, europeisk og asiatiske bilmerker. Nå er lokalet på Iseveien i trangeste laget og et nytt tilbygg er under bygging, bedriften har således hatt en stor suksess, men den Amerikanske filosofien hvor man støtter opp om lokale foreninger sitter fremdeles god forankret i ledelsen.

 

Adoptert

I USA er det lang tradisjon med kortreist frivillig arbeid for ideelle organisasjoner i nærmiljøet. Sarpsborg Motors markedssjef Stein E. Tveter adopterte denne ideen fra sine USA-turer og siden 2014 har Dyrebeskyttelsen Norge avdeling Fredrikstad og omegn vært aktivt med på Cruising. Arrangementet er til inntekt for Dyrebeskyttelsen.

Foreningen jobber aktivt med omplassering av dyr i nærområdet. Amcar-familien er på plass hvert år og støtter opp, men vi savnet jeg deltakere fra andre entusiastklubber. Disse handler også deler hos Sarpsborg Motor og burde være med på cruising.

 

Vi savnet deltakere fra andre entusiastklubber siden treffet er åpent for alle entusiastbiler, men denne Bobla ble ønsket velkommen av Stein E. Tveter.

 

 

Omplassering av dyr

Etter fem år er dyrebeskyttelsens representanter på fornavn med mange av deltakende. Med personlig kontakt blir det også lettere å kontakte dyrebeskyttelsen om man ønsker å bli adoptivforelder. Stein E. Tveter er selv adoptivforelder dermed var det også personlig kontakt som medførte at Dyrebeskyttelsen Norge avdeling Fredrikstad ble valgt til samarbeidspartner.

I år traff vi også David Johansen med hunden Astor, Johansen har vært med på hvert eneste treff siden start. Han har også adoptert tre gatehunder selv. Hunden Astor er således heldig med en dedikert eier, men mange andre dyr venter på et godt hjem…

 

David Johansen har deltatt på alle treff siden starten, han har også selv adoptert tre gatehunder inkludert gatemiksen Astor.

 

 

Støtt med Grasrotandelen

Bilentusiastene har vist sin støtte i flere år og håpet er at flere vil hjelpe. Dyrebeskyttelsen er dugnad basert og fullstendig avhengig av midler for å drive, men de mangler gode fosterhjem hvert eneste år.

Ønsker man å bli med i fosterhjemsordningen, eller medlem av Dyrebeskyttelsen, vil vi gjerne minne om at det er flere måter å hjelpe, enten ved å bli med på neste års Charity Cruising eller ved å henvende seg til Dyrebeskyttelsen avdeling Fredrikstad og omegn på telefon 48 06 69 78. Støtt også opp med Norsk Tippings grasrotandel, oppgi org nr. 884 056 632 til din kommisjonær eller send SMS med org nr. 884 056 632 til 2020 for å støtte.

 

Mette Kvaleng fra Dyrebeskyttelsen deler ut treffskjorte, alle som donerer kr 150 får egen T-skjorte, det er selvsagt status å inneha alle årganger siden første treff.

 

 

Auksjon

Arrangementet medfører en kjøretur på ca. sju mil. Siste stopp og turen ubestridde høydepunkt er auksjonen i Sarpsborg Motors lokaler på Iseveien, der var det mulig å gjøre et virkelig kupp denne dagen.

Dyrebeskyttelsen var til stede under auksjonen også med full fart på kaffekoker og vaffelpresse. Totalt ble det samlet inn kr. 43.550 til organisasjonen denne gang.

 

Charity Cruising er en koselig familietreff hvor barn, ungdom og dyr samles i skjønn forening, Hector og valpen Bodil fikk mye oppmerksomhet.

 

I vår digitale tid med vips og bankoverføring vekker det oppsikt med papirpenger, men det er også andre måter å støtte Dyrebeskyttelsen på, benytt grasrotandelen i tippemidlene også.

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen