Jaguar I-Pace -en suksess!

Tekst og foto: Frode Skarpnord

 

3 meter akselavstand, 90 kWt batteripakke og 400 hesters motor med 696 newtonmeter dreiemoment. Dette er stikkord som gjør nye Jaguar I-Pace til en suksess allerede før de første bilene leveres til kunde.

Det ble trangt i lokalet til Bilbutikk 1 i Sarpsborg under avduking av Jaguars mestselgende modell. Jaguar I-Pace har absolutt alt man kan ønske av en elbil, god rekkevidde, romslig bagasjerom på hele 656 liter, samt 750 kg tilhengervekt. Prisen starter på kr. 599.900.

Den første kunden får levert sin Jaguar I-Pace i månedsskifte august/september om alt går etter planen. Suksessen…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Tekst og foto: Frode Skarpnord

 

3 meter akselavstand, 90 kWt batteripakke og 400 hesters motor med 696 newtonmeter dreiemoment. Dette er stikkord som gjør nye Jaguar I-Pace til en suksess allerede før de første bilene leveres til kunde.

Det ble trangt i lokalet til Bilbutikk 1 i Sarpsborg under avduking av Jaguars mestselgende modell. Jaguar I-Pace har absolutt alt man kan ønske av en elbil, god rekkevidde, romslig bagasjerom på hele 656 liter, samt 750 kg tilhengervekt. Prisen starter på kr. 599.900.

Den første kunden får levert sin Jaguar I-Pace i månedsskifte august/september om alt går etter planen. Suksessen er allerede et faktum. Rundt 1 500 nordmenn står i kø for denne bilen og flere blir det når vi tar med tilbakemeldingene fra potensielle kunder under avduking av Jaguar I-Pace. Vi tror det gjelder å få reservert bil kjapt mens det fremdeles er avgiftsfritak.

Spent
Enkelte var mer spent på å se bilen enn andre. Motormagazinet traff Jaguar I-Pace kunde Stig Johnsen som allerede hadde bestilt bil usett og fikk stifte bekjentskap med Jaguar I-Pace for første gang.

– Hvorfor ble det Jaguar og ikke Tesla?
-Vel, jeg har alltid hatt hjerte for Jaguar og nå lager Jaguar biler til en yngre kundegruppe også, så det passet meg bra. Det var utrolig spennende å se bilen i virkeligheten. Dette var riktig valg ,forteller Stig Johnsen, som har bestilt en skreddersydd Jaguar I-Pace tilpasset hans behov.

 

Bjørn Ellingsen og Hege Emanuelsson fikk gleden av å avduke nye Jaguar I-Pace.

 

Endelig, mange har ventet på å se Jaguar I-Pace for første gang, de ble ikke skuffet.

 

Stig Johnsen prøvesitter Jaguar I-Pace for første gang, dette er en bil han allerede har bestilt usett og Jaguar I-Pace svarte til forventningene.

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen