Her setter Top Gear fartsrekord i en traktor

 

Top Gears mystiske, hvitkledde racerbilsjåfør The Stig har gjort det igjen. Han har kjørt uhyre fort med noe som egentlig går veldig sakte. Han har satt ny verdensrekord ved å kjøre 140 kilometer i timen (87,2 mph) med en traktor.

 

The Stig knuste dermed den forrige rekorden som ble satt i Finland (130 km/t, 2015). Traktoren, som nå blir kalt «Track-tor», er utviklet ved Top Gear Agricultural Technology Centre. Den har 500 hestekrefter, driftes av en 5,7 liters Chevy V8-motor, og er lakkert i en lekker oransje farge i ekte Lamborghini-stil.

 

Se video her!

https://www.youtube.com/watch?v=A6Uoo9YUs3k&feature=youtu.be

 

 

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Top Gears mystiske, hvitkledde racerbilsjåfør The Stig har gjort det igjen. Han har kjørt uhyre fort med noe som egentlig går veldig sakte. Han har satt ny verdensrekord ved å kjøre 140 kilometer i timen (87,2 mph) med en traktor.

 

The Stig knuste dermed den forrige rekorden som ble satt i Finland (130 km/t, 2015). Traktoren, som nå blir kalt «Track-tor», er utviklet ved Top Gear Agricultural Technology Centre. Den har 500 hestekrefter, driftes av en 5,7 liters Chevy V8-motor, og er lakkert i en lekker oransje farge i ekte Lamborghini-stil.

 

Se video her!

 

 

I tirsdagens Top Gear-episode på BBC Brit, får du se programleder Matt LeBlanc skape en høyhastighetstraktor som skal revolusjonere britisk landbruk. Sammen med Chris Harris skal de prøve å sette ny verdensrekord, men med sine 140 km/t har The Stig lagt lista høyt.

─ Som stolt eier av ikke mindre enn fire traktorer kan man jo si at jeg er litt entusiast. Temaet i tirsdagens episode er at traktorer blokkerer veiene. Når du befinner deg bak en, kommer du deg ingen vei. Derfor prøver vi å sette fart på landbruket. Når Lewis Hamilton pensjonerer seg, da er det dette han kommer til å kjøre, forteller Top Gear-programleder og tungmaskineri-fanatiker Matt LeBlanc.

 

 

 

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen