Verdenspremiere på anleggsdekk

Continental lanserer sin nye Earthmover-dekkportefølje sammen med Dekkmann på den store anleggsmessen Arctic Entrepreneur fra den 23. til den 25. januar.

Continental Commercial Specialty Tires (CST) introduserer Earthmover-dekkserien til det norske markedet i 2018. Porteføljen har premiere på den store messen for anleggsbransjen, Arctic Entrepeneur på Gardermoen, fra 23. til 25. januar. Besøkende får sjansen til å se den nye dekkserien på standen til Continental og Dekkmann. Spesielt interessant blir det å vise frem at alle radialdekk i den nye Earthmover-dekkserien nå kommer som intelligente dekk.

– De er utstyrt med et integrert dekk som konstant overvåker…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Continental lanserer sin nye Earthmover-dekkportefølje sammen med Dekkmann på den store anleggsmessen Arctic Entrepreneur fra den 23. til den 25. januar.

Continental Commercial Specialty Tires (CST) introduserer Earthmover-dekkserien til det norske markedet i 2018. Porteføljen har premiere på den store messen for anleggsbransjen, Arctic Entrepeneur på Gardermoen, fra 23. til 25. januar. Besøkende får sjansen til å se den nye dekkserien på standen til Continental og Dekkmann. Spesielt interessant blir det å vise frem at alle radialdekk i den nye Earthmover-dekkserien nå kommer som intelligente dekk.

– De er utstyrt med et integrert dekk som konstant overvåker dekktrykket så vel som dekktemperaturen. Informasjonen kan overføres til ContiPressureCheck-systemet i sanntid. Med det intelligente dekket baner vi vei til neste servicenivå med fokus på kundens dekkøkonomi, sier produktsjef Torleiv Haukenes hos Dekkmann.

ADT og hjullastere brukes til å løfte og transportere masse i anleggsbransjen og spiller en nøkkelrolle i entreprenørens produksjon. I de fleste tilfeller finner man også svært variabelt underlag, hvor et dekk må takle alt fra gjørme, til sand til skrape steiner, uansett om vi er på et veibygg, en tunnel eller gruve/dagbrudd. I tillegg til å være motstandsdyktig mot stikk og skjærskader skal dekket også gi deg som kunde et høyt timeantall i drift, ha en høy grad av fremkommelighet på sleipt underlag, samt være komfortabelt for den som er maskinfører.

– Continental`s dekk EM-Master et utviklet for å møte disse kravene, som vi vet kundene setter til et premium anleggsdekk. Continental EM-Master finnes i utvalgte nøkkeldimensjoner i både E3/L3 og E4/L4 utførelse, forklarer Haukenes.

Alle Continental Radial Anleggsdekk kommer standard med egen sensor innebygd i dekket for overvåkning av lufttrykket. Med systemet ContinentalPressureCheck kan man til enhver tid følge med både på lufttrykk og temperatur i dekket. Ved et tap av luft eller for høy temperatur vil systemet gi deg et varsel, enten i form av lyd og lyssignal fra skjermen montert i førerkabinen eller i form av en SMS om du er linket opp mot systemet ContiConnect for din flåte.

– En nøkkelregel er at 10% undertrykk over tid kan ta bort opp til 30% av dekkets levetid. 30% av dekkets levetid kovertert til penger blir fort omfattende. Selve sensoren som leser trykk og temperatur i dekket er standard i alle våre radial anleggsdekk. Ta kontakt med Continental for mer informasjon om systemet samt priser. ContiPressureCheck lagerføres i Norge, forteller Haukenes.

Artikkelen fortsetter under annonsen