Jakter søkere til drømmejobb

Å være testsjåfør for et av verdens største dekkprodusenter er vanligvis forbeholdt noen ytterst få, men nå kan 20 heldige nordmenn få muligheten til å teste splitter nye dekk fra Continental gjennom et helt år.

I 2018 skal 20 personer velges ut til å teste både vinter- og sommerdekk fra Continental – på sine egne biler og i sine egne hjemtrakter. Deres opplevelser skal dokumenteres på film slik at man får reelle brukererfaringer med dekkene fra alle landsdeler.

De utvalgte testsjåførenes første oppdrag blir en reise til Östersund i Sverige, hvor de får teste en rekke produkter på…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Å være testsjåfør for et av verdens største dekkprodusenter er vanligvis forbeholdt noen ytterst få, men nå kan 20 heldige nordmenn få muligheten til å teste splitter nye dekk fra Continental gjennom et helt år.

I 2018 skal 20 personer velges ut til å teste både vinter- og sommerdekk fra Continental – på sine egne biler og i sine egne hjemtrakter. Deres opplevelser skal dokumenteres på film slik at man får reelle brukererfaringer med dekkene fra alle landsdeler.

De utvalgte testsjåførenes første oppdrag blir en reise til Östersund i Sverige, hvor de får teste en rekke produkter på bane med veiledning fra profesjonelle instruktører. Deretter vil de få montert splitter nye Continental-dekk på sine biler slik at de får prøvd produktene i mer hverdagslige situasjoner. Underveis kan man følge testsjåførene og deres erfaringer på Continentals nettsider og på sosiale medier.

– Vi er på jakt etter mennesker som liker å by på seg selv – uavhengig av hvilket forhold de har til bilen sin. Noen bruker den som transportmiddel for å få familielogistikken til å gå opp, mens for andre er det en brennende interesse. Vi vil gjerne ha begge deler og alt mellom i vårt testpanel, forteller marketingansvarlig i Continental Dekk Norge, Hege Eike Lie.

De 20 sjåførene som plukkes ut vil være en del av testteamet i et helt år, og vil dermed få muligheten til å teste ut både sommer- og vinterdekk fra Continental.

– Stillingsannonsen har bare vært ute i et par dager, men det har allerede kommet inn en rekke gode søknader, så her er det bare å hive seg rundt, sier Eike Lie.

Stillingsannonsen med mer informasjon om engasjementet finnes her: https://www.finn.no/job/parttime/ad.html?finnkode=109486265

Artikkelen fortsetter under annonsen