5 stjerner også for Eclipse Cross

97% score for beskyttelse av fører og voksne
80% score for fotgjengersikkerhet

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) har offentliggjort at den helt nye Eclipse Cross har fått maks resultat med 5 stjerner i kollisjonstesten gjort av Euro Ncap. Resultatene er glimrende i de fire ulike kategoriene.

Med sikkerhet som en viktig faktor presterer Eclipse Cross meget godt med hele 97% score i beskyttelse av fører og 80% i kategorien fotjengerbeskyttelse. Testen viser også at den nye SUVens frontkollisjonsvarsling med bremseassistanse system (FCM) forhindrer kollisjoner eller begrenser skader i alle hastigheter. Eclipse Cross skåret fullt hus i mange av…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

97% score for beskyttelse av fører og voksne
80% score for fotgjengersikkerhet

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) har offentliggjort at den helt nye Eclipse Cross har fått maks resultat med 5 stjerner i kollisjonstesten gjort av Euro Ncap. Resultatene er glimrende i de fire ulike kategoriene.

Med sikkerhet som en viktig faktor presterer Eclipse Cross meget godt med hele 97% score i beskyttelse av fører og 80% i kategorien fotjengerbeskyttelse. Testen viser også at den nye SUVens frontkollisjonsvarsling med bremseassistanse system (FCM) forhindrer kollisjoner eller begrenser skader i alle hastigheter. Eclipse Cross skåret fullt hus i mange av testene og sikrer maks score med 5 stjerner til sammen.

Kommer til Norge i mars 2018
– De første bilene kommer til Norge i mars og vi gleder oss til å starte forhåndssalget snart. Vi åpner for kontraktsskriving allerede i løpet av november, sier administrerende direktør Rune Gjerstad hos den norske importøren. Forhandlerne har allerede sett den «live» og de gleder seg minst like mye som oss.

Artikkelen fortsetter under annonsen