Top Gear returnerer 9. mars

Verdens største motorprogram Top Gear er tilbake med en ny sesong på BBC Brit 9. mars med Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid i førersetet. Sesong 24 lover også innslag fra den tyske racerkjøreren Sabine Schmitz, F1-eksperten Eddie Jordan, og den internasjonale mysteriemannen kjent som «The Stig».

I løpet av de syv nye episodene tar Top Gear-gjengen turen gjennom det villeste Kazakhstan i biler som har kjørt nærmere 800 000 kilometer, de prøver seg på old-school motorsport i Cuba, suser gjennom den ville vesten i USA i splitter nye superbiler, og forsøker å transformere en stygg koreansk flerbruksbil til en…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Verdens største motorprogram Top Gear er tilbake med en ny sesong på BBC Brit 9. mars med Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid i førersetet. Sesong 24 lover også innslag fra den tyske racerkjøreren Sabine Schmitz, F1-eksperten Eddie Jordan, og den internasjonale mysteriemannen kjent som «The Stig».

I løpet av de syv nye episodene tar Top Gear-gjengen turen gjennom det villeste Kazakhstan i biler som har kjørt nærmere 800 000 kilometer, de prøver seg på old-school motorsport i Cuba, suser gjennom den ville vesten i USA i splitter nye superbiler, og forsøker å transformere en stygg koreansk flerbruksbil til en luksusyacht som kan måle seg med Monacos fineste.

Matt, Chris og Rory skal også teste noen av de nyeste og beste bilene fra hele verden, fra Ferrari FXX K til Aston Martin DB11, Porsche Cayman og Alfa Romeo Giulia. For ikke å nevne et åttehjuls terrengmonster fra Russland, for ingen sesong er vel komplett uten et russisk åttehjuls terrengmonster.

Alt dette får du servert fra Top Gear’s velkjente testbane og studio, hvor et friskt pust av kjendiser skal forsøke å imponere med sine kjøreferdigheter.

Premieredato er torsdag 9. mars kl. 22.00 på BBC Brit.

 

Trailer for sesongen kan lastes ned her: https://app.box.com/s/gcqgh95um36ovbdwmc9a82g5yaqrv5rh

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen