Harley-Davidson til Andalucia i Spania for 24. årlige EUROPEAN H.O.G. RALLY

Tusenvis av Harley-Davidson fans er forventet til denne Spanske regionen for å delta det velkjente H.O.G.® rallyet.

Fra 18. – 21. juni 2015 blir den spanske sør-vestkysten vertskap for det 24. Årlige EUROPEAN H.O.G.® RALLY.

På disse fire dagene vil tusenvis av motorsyklister fra hele Europa samle seg ved havnen Puerto Sherry mellom Cadiz og Jerez. Stedet er luksuriøst, solfylt og vakkert, med tilgang på lekre kystveier og indre landeveier opp mot de snødekte Baetic Cordillerafjellene.

Harley-Davidson og H.O.G.  (Harley Owner Group) oppfordrer alle deltagere til å registrere sin interesse tidlig, siden eventet krever inngangsbillett for å kunne delta.…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tusenvis av Harley-Davidson fans er forventet til denne Spanske regionen for å delta det velkjente H.O.G.® rallyet.

Fra 18. – 21. juni 2015 blir den spanske sør-vestkysten vertskap for det 24. Årlige EUROPEAN H.O.G.® RALLY.

På disse fire dagene vil tusenvis av motorsyklister fra hele Europa samle seg ved havnen Puerto Sherry mellom Cadiz og Jerez. Stedet er luksuriøst, solfylt og vakkert, med tilgang på lekre kystveier og indre landeveier opp mot de snødekte Baetic Cordillerafjellene.

Harley-Davidson og H.O.G.  (Harley Owner Group) oppfordrer alle deltagere til å registrere sin interesse tidlig, siden eventet krever inngangsbillett for å kunne delta. I løpet av langhelgen blir det blant annet mulighet til å prøvekjøre de nyeste Harley-Davidsonsyklene og delta i den store motorsykkelparaden. Harley-Davidson Jumpstart™ experience og Custom Biker Show kommer også til å være tilstede for å gi deltagere en autentisk Harley-opplevelse.

Harley-Davidson og H.O.G. har arrangert store eventer i Europa, Midtøsten og Afrika siden H.O.G. ble etablert i 1983. Tidligere i år arrangerte organisasjonen den 23. EUROPEAN H.O.G.® RALLY i Beograd, Kroatia.

”Andalucia er et enestående lokasjon for EUROPEAN H.O.G.® RALLY i 2015.” sier Michael Johnstone, direktør for Regional Marketing Operations i Harley-Davidson Europe, Midtøsten og Afrika. ”Vi ser frem til å ønske tusenvis av lidenskapelige kunder til denne spanske regionen, der vi fortsetter å feire deres enestående engasjement for det mest ikoniske motorsykkelmerket i verden.”

Mer informasjon og fremtidig annonseringer om 2015 eventet, samt registreringsdetaljer, overnatting, musikk og underholdning kommer.

Følg med på www.hogeuropegallery.com.

Artikkelen fortsetter under annonsen