Ford-utmerkelse i kollisjonstest

Den helt nye kompakte varebilen Transit Connect mottok i dag en Platinum-sikkerhetsutmerkelse fra det uavhengige kollisjonstestprogrammet Euro NCAP.

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er det høyeste oppnåelige resultatet fra Euro NCAP, og ble oppnådd etter å ha blitt testet med de nyeste og strenge sikkerhetskravene.

Dette er den tredje av Ford Pros siste generasjon Transit-varebiler som har mottatt «Platinum safety award» – basert på Euro NCAPs nyeste 2024-standarder. Tidligere har både nye Transit Custom og nye Transit Courier mottatt den samme – og høyeste utmerkelsen.

– Vi vet at mange av våre kunder tilbringer lange dager på veien med tung last. Dette gjør sikkerhet til en topp prioritet for oss. De siste resultatene fra Euro NCAP viser at bedrifter kan stole på at Ford Pro hjelper til med sikkerheten – for både sjåfører og deres vareleveranser – slik at de trygt kan vende hjem etter endt arbeidsdag, sier Hans Schep, general manager, Ford Pro, Europe.

Den tredje generasjonen Transit Connect har fått større lasterom, kan fås med firehjulstrekk, og er i likhet med nye Transit Courier og nye Transit Custom, utstyrt med det siste av avanserte førerassistansesystemer.

Ford Pro bidrar til tryggere og mer effektiv varebilbruk

Med Ford Pros løsninger kan eiere av den siste generasjonen Transit-varebiler få en tryggere og mer effektiv bruk av bilen. I tillegg til de avanserte førerassistansesystemene, kan software fra Ford Telematics gi veiledning til sjåføren og dele innsikt om bruken av varebilen. Med Ford Liive Smart Maintenance blir eiere varslet om mindre kjøretøyfeil – slik at disse kan repareres før de får tid til å utvikle seg til mer alvorlige problemer.

Totalfornyer og elektrifiserer hele Transit-familien

For første gang kan Transit Connect fås som ladbar hybrid med en helelektrisk rekkevidde på opptil hele 110 km (i henhold til WLTP-målemetode). Med denne lanseringen kan Ford snart tilby alle Transit-modellene som elektrifiserte (Transit Connect ladbar hybrid) eller helelektriske varianter (E-Transit, E-Transit Custom og E-Transit Courier).

Produksjonen av nye Transit Connect starter i løpet av våren 2024. De første leveringene av variantene med diesel og forhjulstrekk skal etter planen skje i august, mens Transit Connect ladbar hybrid vil være på plass senere i år. Varianter med firehjulstrekk vil være klare for levering tidlig i 2025.

Artikkelen fortsetter under annonsen