Bedre kvalitet på bruktbil-annonser

CitNOW Group er en bransjeledende leverandør av digital programvare. Nå lanserer CitNOW Imaging i Norge for å hjelpe forhandlere og produsenter med å forbedre kvaliteten og konsistensen av bilder som brukes i annonser for nye og brukte biler. Teknologien har vist seg å øke leadsgenerering og salgskonvertering, samtidig som den forbedrer kundeopplevelsen på nett, og legger til rette for leadsgenerering og salgskonvertering.

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

CitNOW Group-produktene gjør livet enklere for forhandlere, både når det gjelder salg og ettersalg. Ved å digitalisere arbeidsflyten i alle ledd av kundereisen, og sørger for at bedriften er best mulig rustet til å dra nytte av vekst i netthandel ,heter det i en pressemelding fra selskapet.

 

CitNOW Imaging har AI-basert kvalitetskontrollteknologi som gir tilbakemelding i sanntid til salgspersonalet om bildekvalitet og komposisjon. I tillegg gir det et dashbord for administrasjonen av bilressurser, som gir en komplett oversikt over alle krav til bilbilder på ett sted. Dette reduserer tiden det krever for å ta, gjennomgå og laste opp innhold av høy kvalitet for hver eneste annonse. Slik oppfyller man OEM- og konsernstandarder og kan redusere utgifter til spesialfotografering.

 

CitNOW Imagings funksjon for automatisk endring av bakgrunn er avgjørende for forhandlere som selger flere merker, og gjør det mulig for forhandlern å automatisk introdusere merkejusterte bakgrunner i store mengder biloppføringer. Dette gir selgerne flere alternativer for når og hvor de kan ta bilder, noe som bidrar til å redusere tiden det tar å legge ut varer på nettet. Andre verktøy inkluderer 360-graders interiør- og eksteriørbilder, som kan brukes til å lage videoer av kunstig intelligens til automatisk å legge til kjøretøyspesifikasjoner, noe som reduserer produksjonstiden for innhold.

 

Mer enn 1 400 forhandlere i Storbritannia drar allerede nytte av CitNOW Imaging. I løpet av den første måneden de bruker CitNOW Imaging, rapporterer forhandlerne i gjennomsnitt en økning på 74% antall besøk på nettstedet, en økning på 14% antall bilannonser og mer enn 1 000 ekstra potensielle kunder.

 

“CitNOW Imaging løser de største utfordringene knyttet til oppretting og distribusjon av digitale bilbilder: kvalitet, tid til nett og kostnader”, kommenterer Kristian Krapper, salgsdirektør for Nord-Europa. “Teknologien vår gir forhandlerne avansert bildefunksjonalitet for konsistente, profesjonelle digitale ressurser for lageroppføringer, noe som bidrar til å øke lagerbeholdningen på nettet, redusere time-to-web og antall dager til salg, samt gi kostnadsbesparelser.”

 

For mer informasjon, vennligst besøk www.citnow.com/no/products/bildebehandling

 

Om CitNOW Imaging 

CitNOW Imaging, er en del av CitNOW Group, som gir forhandlere verktøy for å skape klasseledende bilder og video for bruktbil- og nybilbestanden.

 

Vi støtter forhandlere fullt ut med feed-integrasjoner og API-er for å tibly sømløs sanntidsinnholdsaggregering for bransjeledende hastighet til markedet. CitNOW Imaging ble en del av CitNOW Group i 2022.

 

Om CitNOW Group

CitNOW Group leverer avanserte digitale løsninger som hjelper bilforhandlere med å maksimere kundeverving og -bevaring i alle faser av kundereisen. Konsernets produkter, som styres av en visjon om å tilby markedsledende billøsninger for å øke effektiviteten og sømløs transformere hvert eneste kundeøyeblikk, forbedrer kundenes salgs- og ettersalgsopplevelser, sørger for at interaksjonene styres bedre og blir mer produktive, og gir forhandlerne verdifulle data og innsikt.

 

CitNOW Group består av Auto Imaging, AutoSLM, CitNOW, dealerdesk, Dealerweb, Quik, REALtime Communications (RTC), Vehicle Vision og Web1on1. Konsernet er til stede i 82 land, støtter over 19 500 brukere over hele verden og samarbeider med en rekke ledende, komplementære leverandører til bilindustrien.

Artikkelen fortsetter under annonsen