Eneste i Norden som utsteder Porsche-sertifikat

Porsche Classic Center Son kan nå utstede Porsche Classic technical certificate, som den første og eneste Porsche-forhandleren i Norden. Det innebærer at Porsche Classic Center Son kan verifisere Porsche Classic-biler og utstede Porsche Classic technical certificate, som kan si mye om kjøretøyet og dets historie.

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Porsche Classic Technical Certificate et eksklusivt sertifikat som kan utstedes til alle Porsche Classic-modeller (fra 356 til 911 (type 997)), basert på en omfattende undersøkelse av bilen.

– Vi er uhyre stolte over dette, en stor dag for alle nordiske Porsche-entusiaster. Fra før er Porsche Center Classic Son ett av kun fire «stand alone» Porsche Classic Center i verden. Fremover vil entusiaster og eiere av Porsche få enda større grunn til å besøke senteret, sier Michael Hiller, administrerende direktør i Porsche Norge.

 

-Hva er et Porsche Classic technical certificate?
Alle klassiske Porscher har en historie, som det er spennende å grave i. Sertifikatet tildeles Porsche Classic-modeller etter en omfattende tilstandskontroll av bilen, og gir eieren original kjøretøyinformasjon og historisk informasjon om sin klassiske Porsche. I tillegg leveres sertifikatet med en ekspertuttalelse fra en Porsche Classic-tekniker, basert på en omfattende tilstandskontroll.

Med sertifikatet får eieren av Porsche Classic-bilen informasjon om kjøretøyidentifikasjonsnummer (VIN), motor- og girkassenummer, samt mye annen original informasjon fra produksjonstidstiden. Disse opplysningene kan si mye om kjøretøyet og dets historie: Når ble bilen produsert? Hvilke opsjonskoder har bilen, og stemmer produksjonsinformasjon overens med bilens motor- og girkassenummer?

 

-For hvilke Porsche er Porsche Classic Technical Certificate tilgjengelig?
-Porsche Classic-serien inkluderer alle historiske kjøretøy som ikke har blitt produsert i standardproduksjon på minst 10 år. Dette gjelder: 356, 911 F-modeller, G-modeller, 964, 993, 996, 997, samt Porsche 914, 924, 928, 944, 959, 968, Boxster (type 986/987), Cayman (type 987), Carrera GT og første generasjon Cayenne, opplyser Michael Hiller.

 

Artikkelen fortsetter under annonsen