Fikk fem stjerner i Euro NCAP-test

 

Megane E-Tech electric oppnådde 85 % i kategorien «beskyttelse for voksne» og 88 % i kategorien «beskyttelse for barnepassasjer», bl.a takket være de 7 kollisjonsputene.

 

I kategorien «sårbare trafikanter» ble scoren 65 % og i kategorien «sikkerhetsassist» oppnådde Megane E-Tech electric 79 %.

 

I tillegg til kategoriene som vurderes av EuroNCAP, er også nye Megane E-Tech electric utstyrt med innovasjonen «Fireman access», som er et resultat av over 10 års samarbeid mellom Renault Gruppen og franske brannmenn.

 

En QR-kode er også festet til frontruten til den helt nye Megane E-Tech electric. Den vil gi redningsmannskapene viktig og nødvendig…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Megane E-Tech electric oppnådde 85 % i kategorien «beskyttelse for voksne» og 88 % i kategorien «beskyttelse for barnepassasjer», bl.a takket være de 7 kollisjonsputene.

 

I kategorien «sårbare trafikanter» ble scoren 65 % og i kategorien «sikkerhetsassist» oppnådde Megane E-Tech electric 79 %.

 

I tillegg til kategoriene som vurderes av EuroNCAP, er også nye Megane E-Tech electric utstyrt med innovasjonen «Fireman access», som er et resultat av over 10 års samarbeid mellom Renault Gruppen og franske brannmenn.

 

En QR-kode er også festet til frontruten til den helt nye Megane E-Tech electric. Den vil gi redningsmannskapene viktig og nødvendig strukturell informasjon (f.eks. plassering av batteri, kollisjonsputer, steder for rask og risikofri kutting mm.), noe som igjen betyr at de kan spare mange verdifulle minutter i en eventuell redningsaksjon.

 

«Fireman access» og QR-kode er bare noen av sikkerhetstiltakene for en Renault-eier. Sikkerheten til våre kunder på veien og til de ansatte på arbeidsplassen er en av hovedpilarene til Renault Gruppen`s policy for bærekraftig utvikling (CSR) som implementeres som en del av Renaulution-strategien.

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen