Ny design- triumf for Kia

Kia har igjen sikret tre priser i den prestisjefulle designkonkurransen Red Dot Awards. Nye Stinger, Stonic og tredje generasjon Picanto vant alle i sine respektive kategorier. Juryen tildelte Kia Stinger tittelen ‘Best of the Best’, og hedret bilen for dens innovative design.

Inkludert årets priser har Kia nå vunnet hele 21 Red Dot Awards siden Soul vant første gang i 2009. Tidligere i år vant de tre samme modellene hver sin kategori i iF Design Award.

“Vårt internasjonale designteam kan være utrolig stolte av disse prestasjonene, som er vurdert av et panel av internasjonale designeksperter. Utmerkelsene viser Kias dedikasjon for kvalitet i design,” sier…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kia har igjen sikret tre priser i den prestisjefulle designkonkurransen Red Dot Awards. Nye Stinger, Stonic og tredje generasjon Picanto vant alle i sine respektive kategorier. Juryen tildelte Kia Stinger tittelen ‘Best of the Best’, og hedret bilen for dens innovative design.

Inkludert årets priser har Kia nå vunnet hele 21 Red Dot Awards siden Soul vant første gang i 2009. Tidligere i år vant de tre samme modellene hver sin kategori i iF Design Award.

“Vårt internasjonale designteam kan være utrolig stolte av disse prestasjonene, som er vurdert av et panel av internasjonale designeksperter. Utmerkelsene viser Kias dedikasjon for kvalitet i design,” sier Peter Schreyer, President og Sjefsdesigner i Kia Motors Corporation. “Å vinne prisen ‘Red Dot: Best of the Best’ for fjerde gang er helt eksepsjonelt. Med sin moderne tilnærming til den klassiske gran turismo, er Stinger et bevis på Kias høye designstandarder.”

Red Dot Awards: over 6,300 produkter fra 59 land

Red Dot Awards ble startet i 1955 av Design Centre of North Rhine-Westphalia, og har  blitt en av verdens mest prestisjefylte designkonkurranse. Juryen består av 40 uavhengige designeksperter fra hele verden.

Det er tre kategorier i Red Dot Awards, (Product Design, Communication Design og Design Concept), og de innsendte produktene bedømmes på kriterier som grad av innovasjon, kvalitet og funksjonalitet. I årets konkurranse ble det sendt inn mer enn 6.300 bidrag fra 59 land til konkurransen.

Den offisielle presentasjonen av Red Dot Awards skjer 9. juli på Aalto Teateret, et operahus designet av Alvar Aalto, i Essen, Tyskland.

Artikkelen fortsetter under annonsen