Nytt navn og nytt agentur

Servicesjef og kundemottaker Joao Pinto (t.v.) og bilselger Oskar Thorsen i Fredrikstad AutoCenter AS, har stor tro på SsangYong og Rexton.

 

Subaru Fredrikstad AS bytter navn til Fredrikstad AutoCenter AS. Årsaken er utvidelse av virksomheten med ytterligere ett agentur. Fra 1. mars blir man også forhandler for det sør-koreanske bilmerket SsangYong.

 

-SsangYong har i flere tiår hatt et godt fotfeste i Østfold. Autonor AS i Råde har vært importør. Nå har de solgt det norske agenturet til SsangYong Norge AS, som har samme eiere som Subarus norske importør. Dermed blir vi og mange Subaruforhandlere med oss forhandlere av…

Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Servicesjef og kundemottaker Joao Pinto (t.v.) og bilselger Oskar Thorsen i Fredrikstad AutoCenter AS, har stor tro på SsangYong og Rexton.

 

Subaru Fredrikstad AS bytter navn til Fredrikstad AutoCenter AS. Årsaken er utvidelse av virksomheten med ytterligere ett agentur. Fra 1. mars blir man også forhandler for det sør-koreanske bilmerket SsangYong.

 

-SsangYong har i flere tiår hatt et godt fotfeste i Østfold. Autonor AS i Råde har vært importør. Nå har de solgt det norske agenturet til SsangYong Norge AS, som har samme eiere som Subarus norske importør. Dermed blir vi og mange Subaruforhandlere med oss forhandlere av det sør-koreanske bilmerket, forteller daglig leder Rune Hegstad.

 

-Det blir unaturlig at vi skal hete Subaru Fredrikstad AS og det er på sin plass med ett navneskifte. Det blir ingen endringer i selskapet for øvrig., Alle avdelinger med verksted, delelager og bilsalg er i full gang med opplæring og kurs. Navneendring vil skje hos alle tre Subaru-forhandlere i Østfold; Fredrikstad, Sarpsborg og Moss.

-SsangYong har store og robuste kvalitetsvarebiler for firmaer og næringsliv. Spesielt er forventningene til SsangYong Rexton store. Dette har vært bestselgeren i mange år. De kommer nå med en ny generasjon både av varebilen og pick up-varianten, sier Rune Hegstad.

 

Artikkelen fortsetter under annonsen