Solgt 100.000 Outlander PHEV

Norge er nr. 3 akkumulert i Europa med 13.429 enheter til sammen. Outlander PHEV er Norges mest populære ladbare hybrid for andre året på rad (2016 og 2017, med henholdsvis 5.136 og 4.067 nybilregistreringer).

MITSUBISHI Outlander PHEV i Europa

Topp 10 land, akkumulerte registreringer (okt. 2013 til des. 2017):

«Det er hyggelig at vår bestselger Mitsubishi Outlander PHEV har fått et meget godt fotfeste i Norge. Den er Norges mest solgte ladbare hybrid for 4. året på rad. Tilbakemeldingene fra våre kunder forteller oss at de aller fleste er godt fornøyd med sin Outlander…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Norge er nr. 3 akkumulert i Europa med 13.429 enheter til sammen. Outlander PHEV er Norges mest populære ladbare hybrid for andre året på rad (2016 og 2017, med henholdsvis 5.136 og 4.067 nybilregistreringer).

MITSUBISHI Outlander PHEV i Europa

Topp 10 land, akkumulerte registreringer (okt. 2013 til des. 2017):

«Det er hyggelig at vår bestselger Mitsubishi Outlander PHEV har fått et meget godt fotfeste i Norge. Den er Norges mest solgte ladbare hybrid for 4. året på rad. Tilbakemeldingene fra våre kunder forteller oss at de aller fleste er godt fornøyd med sin Outlander PHEV. De kjører med lavt forbruk og får dermed lave driftskostnader. I tillegg så er det slik at S-AWC og meget god fremkommelighet passer perfekt med manges bruksmønster», sier Rune Gjerstad adm. dir. hos importøren MMC Norge AS. «Disse faktorene, samt god plass innvendig er grunner til at Outlander PHEV er så populær i Norge.»

Artikkelen fortsetter under annonsen