Kia viser de første bildene av helt nye Picanto.

Kia Motors viser i dag de første bilder av helt nye Picanto. Dette er tredje generasjon av en av Kias mestselgende modeller i verden.

Nye Picanto har en ung og energisk karakter, og det er Kias designsentere i Namyang, Korea og Frankfurt, Tyskland som står bak designen. Nye Picanto, her vist i Kias sportslige ‘GT-Line’ versjon, har dristigere linjer og et tøffere utseende enn utgående modell. Lengre akselavstand (15 mm) flytter hjulene ut og gir en selvsikker fremtoning. Nye Picanto har en sprekere fargepalett enn før, og kunder kan velge mellom hele 11 tøffe farger.

Innvendig er komfort og sikkerhet…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kia Motors viser i dag de første bilder av helt nye Picanto. Dette er tredje generasjon av en av Kias mestselgende modeller i verden.

Nye Picanto har en ung og energisk karakter, og det er Kias designsentere i Namyang, Korea og Frankfurt, Tyskland som står bak designen. Nye Picanto, her vist i Kias sportslige ‘GT-Line’ versjon, har dristigere linjer og et tøffere utseende enn utgående modell. Lengre akselavstand (15 mm) flytter hjulene ut og gir en selvsikker fremtoning. Nye Picanto har en sprekere fargepalett enn før, og kunder kan velge mellom hele 11 tøffe farger.

Innvendig er komfort og sikkerhet pakket inn i et moderne og raffinert interiør. I senter sitter en ny “flytende” berøringsskjerm med det siste av teknologi tilgjengelig. Også innvendig kan man velge mellom en rekke farger og materialer for å skreddersy bilen etter sine ønsker.

Nye Picanto vil ha bedre plass både i kupé og bagasjerom enn sine konkurrenter. Til tross for lengre akselavstand beholder den sine kompakte mål, og samme lengde på 3,595 mm som tidligere.

Helt nye Picanto vises for første gang på bilmessen i Genève i mars, og lanseres i Norge i mai.

Artikkelen fortsetter under annonsen